keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Vauva-arki alkoi :)

Näin on Pulmun ensimmäinen kokonainen päivä uudessa kodissaan tullut päätökseen. Eka yö meni niin, että Pulmu nukkui massu kaulaani vasten, ja minä jännitin etten vaan vahingossa liiskaisi sitä. Tosi hienosti neiti nukkui koko yön, ei puhettakaan itkuista tai levottomuuksista! Tänään illalla huomasin, että Pulmu on tainnut jo leimautua meikäläiseen. Ei meinannut millään lähteä Timpan mukaan iltapisulle miun luota, mutta ehkä Timppa ei vaan osannut kutsua kakaraa tarpeeksi korkealla pentulässytys-falsetilla ;) Tässä muutamia valokuvia vielä eiliseltä. Kun menin Kangasalle, Pulmun ainut sisko Tapa oli jo ehtinyt lähteä uuteen kotiinsa, mutta koko veljesliuta oli vielä mamman hoivissa. Laitan tähän muutamasta velipojasta myös kuvia.

Naviksen mielestä penikka on aika ällö, mutta Pulmulla on ollut tehokas väsytys-taktiikka; se hakeutuu Naviksen kylkeen usein päikkäreille ja tänään ne nukkuivat jo nenäkkäin samalla tyynyllä.

7-viikkois pose

Pulmu oli Päivin sylissä "sulaa vahaa" :)

Tässäpä Tähti (tai hänestä tulee kyllä Rufsen, kunhan muuttaa Ruotsiin), joka on pentueesta kuin ilmetty isänsä. Siis Ringo Jr.

Lotto -poika, joka muutti eilen Poriin länderistille :)

Väinö -poika myöskin 7-viikkois-posee-rauksessa. Väinö pääsi niin ikään vanhalle länderistille, Kouvolaan.


Edvin oli hyvin tarkkana, että Pulmulle oli aina peitto tai tyyny lattialla.

"Annas kun mie näytän miten nää paperit saa tehokkaimmin silputtua."

"JEE, tuhotaan nää yhdessä!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti