maanantai 27. kesäkuuta 2011

Sokeripala ei sula sateella :)

Sataa sataa ropisee, pili pili pom... Kyllä on harmaata ja sateista ollut monta päivää putkeen. Kaatosateella ei Pulmukaan välitä olla ulkona, mutta tihku ei haittaa menoa. Eilen käytiin läheisellä järvenrannalla ja Pulmu sai ihmetellä Naviksen pulikointia. Omia varpaitaan ei pikkuprinsessa halunnut kastella ;)
Ette muuten usko, miten rauhalliselta ja helpolta läntsyn pentu tuntuu bordercollien jälkeen! Vaikka Navis on myös ollut ns. helppo ja oppivainen koira, eikä edes mikään kamala riiviö pentuna, niin kyllä sen energiataso oli ihan eri luokkaa.
Pulmun ruokahalu on palautunut sen jälkeen kun nappulat jäivät unholaan. Kuppi oikein nuollaan puhtaaksi, eikä muruakaan jää. Hyvä niin, neidillä on kasvettavaa aika tavalla! Eilen punnitsin sen ekan kerran: 2,6 kg. Hyvin sopusuhtainen ja hyväkuntoinen pentu. Toivottavasti jäiskin melko pieneksi! Mie tykkään pienistä ja sievistä läntsyistä, tai saa niillä muuten raameja olla, mutta en kovin korkeista välittäis (nimim. yksi jättiländeri riittää :)).
Kuvia tulee sitten kun ilmat on vähän suotuisammat valokuvaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti